Bel tijdens onze openingstijden om direct een afspraak te maken:

VITALITEITSCOACHING

Vitaliteit heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn.

De vitaliteitscoach heeft een breed kennisgebied.

Vitaliteitscoaching Geffen

Wat is Vitaliteitscoaching?

Vitaliteit is meer dan gezond zijn. Het is fysiek, emotioneel en zingevend in balans zijn. Vitaliteit heeft alles te maken met energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. De vitaliteitscoach is dan ook een breed opgeleide professional met kennis op het gebied van bewegen, voeding, ontspanning, coaching, werk-privé balans vraagstukken en leefstijl.

Behandeling

Vanuit een vitaliteitsgesprek (1 uur) inventariseert de vitaliteitscoach de hulpbehoefte en helpt met het maken van een persoonlijk plan wat leidt tot een gericht advies om tot structurele verbetering van de vitaliteit te komen. De patiënt/cliënt heeft met dit persoonlijk plan een instrument in handen om zelf aan de slag te gaan.

Doel Vitaliteitscoaching

Doel van de vitaliteitscoaching ( vier keer een uur gesprek gedurende negen maanden aangevuld met drie keer online coaching ) is om gedragsverandering te bewerkstellen middels het gebruik maken van motiverende gesprek technieken gericht op het ontlokken en versterken van de intrinsieke motivatie tot verandering. Zo wordt eigenaarschap gecreëerd bij de patiënt/cliënt met als uiteindelijk doel het zelf managen van de eigen gezondheid en vitaliteit.

AANMELDEN VOOR VITALITEITSCOACHING

U kunt zich zonder verwijzing aanmelden voor vitaliteitscoaching.

Copyright © 2017 Bruinenberg Smulders Fysiotherapie.