Bel tijdens onze openingstijden om direct een afspraak te maken:

KWALITEIT

Wij scoren een 8,8 op het gebied van kwaliteit en zijn daar

ontzettend trots op. Wat wij doen willen we goed doen.

Zorg voor kwaliteit van Zorg

Zorg voor kwaliteit van zorg

Patiënten beoordelen grote fysiotherapiepraktijken gemiddeld genomen slechter dan kleine praktijken. Dit blijkt uit een onderzoek van Qualizorg (gespecialiseerd in het verzamelen, beheren en inzichtelijk maken van kwaliteitsindicatoren in de gezondheidszorg) op basis van de patiëntbeleving onder ruim 700.000 fysiotherapiepatiënten, die de afgelopen jaren zijn ondervraagd. De patiënten hebben in hun oordeel de professionele belangstelling van de fysiotherapeut zwaar laten meetellen.

Ook was het verwachtingspatroon van patiënten cruciaal. Bij kleine praktijken werd dat beter beoordeeld. “Patiënten nemen geen genoegen meer met een standaard behandeling”, stelt Rutger van Zuidam, directeur van Qualizorg. Met name op het gebied van tijd verschillen de grote en kleine praktijken van elkaar. Als fysiotherapeuten hun patiënten niet serieus nemen en te weinig tijd in hun behandeling steken, zijn ze vrijwel zeker verzekerd van een slechte score.” Wel scoren de grote en kleine praktijken beiden goed op het gebied van privacy, telefonische bereikbaarheid en oefeningen voor thuis.

 

Onze hulpverlening krijgt een 8,8

De gezondheidsproblemen en hulpvragen van onze patiënten zijn de basis van onze hulpverlening. De kwaliteit is dan ook meetbaar door te kijken naar de resultaten die we behalen en van de tevredenheid van de patiënten nadat hij/zij behandeld is. De kwaliteit van Fysiotherapie Bruinenberg - Smulders werd door patiënten in 2017 met een gemiddeld cijfer van 8,8 beoordeeld.

Bekijk hier ons certificaat

CONTACT MET ONS OPNEMEN

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Onze werkwijze?

Of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Handtherapie Fysiotherapie Geffen
Medische Trainingstherapie Fysiotherapie
Dry Needling therapie Geffen
Sportfysiotherapie Geffen Bruinenberg Smulders
Copyright © 2017 Bruinenberg Smulders Fysiotherapie.