Bel tijdens onze openingstijden om direct een afspraak te maken:

ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

Een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen.

Een fysiotherapeut is specialist in bewegen en bevordert het genezingsproces.

Fysiotherapie Geffen

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegen van het menselijk lichaam. Fysiotherapie is een behandelmethode voor een breed scala aan klachten die daarmee te maken hebben. Mogelijke oorzaken van klachten worden in kaart gebracht. Tevens worden de gevolgen op het dagelijks functioneren onderzocht. Als het natuurlijk herstel van klachten uitblijft is behandeling door een fysiotherapeut nodig.

Mogelijke oorzaken van klachten worden in kaart gebracht. Tevens worden de gevolgen op het dagelijks functioneren onderzocht. Als het herstel van de klachten uitblijft dat is behandeling door een fysiotherapeut nodig.

 

Doel van algemene fysiotherapie

Het doel van fysiotherapie is het bevorderen van het genezingsproces waardoor klachten kunnen verdwijnen en het stimuleren van gezond beweeggedrag waardoor klachten kunnen worden voorkomen.

Behandeling

Behandeling kan individueel of in groepen plaatsvinden en wordt altijd gestart met een intake waarbij uw klachten worden geïnventariseerd en bewegingsonderzoek plaatsvindt. . Bovendien speelt het preventief adviseren en begeleiden van patiënten een belangrijke rol. Het voorkomen van klachten in de toekomst is een belangrijk doel. Behandelingen kunnen gericht zijn op het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten. Patiënten die met een beperking moeten leren omgaan, worden hierin begeleid door de fysiotherapeut.

KNFG logo

Aangesloten bij KNFG

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is dé overkoepelende vereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. De vereniging KNGF bestaat om fysiotherapeuten te ondersteunen in hun streven om patiënten optimaal te laten functioneren en te stimuleren dat mensen blijven bewegen.

Klik hier voor meer informatie over KNGF

AANMELDEN VOOR ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

U kunt zich met of zonder verwijzing van de arts aanmelden voor algemene fysiotherapie.

Contactinformatie

Bruinenberg Smulders Fysiotherapie

Runrotstraat 15

5386 CT Geffen

0735324312

 

Openingstijden

Maandag / Dinsdag / Donderdag:
08.00 - 19.30 uur

Woensdag / Vrijdag:
08.00 - 18.00 uur

BIG registratie

Anja Smulders: 19035056704

Asse Bruinenberg: 09033318104

 

 

Copyright © 2017 Bruinenberg Smulders Fysiotherapie.